ADEM: AĞAR VE YILDIRIM ARTIK HALKA ŞEFFAF OLMALI!

Gündem 17.02.2022 - 19:34, Güncelleme: 17.02.2022 - 19:34
 

ADEM: AĞAR VE YILDIRIM ARTIK HALKA ŞEFFAF OLMALI!

"UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPTIKLARI İDDİA EDİLDİ"
ADEM: AĞAR VE YILDIRIM ARTIK HALKA ŞEFFAF OLMALI! Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde İl Başkanı Erhan Adem, geçtiğimiz gün Kıbrıs'ta öldürülen Halil Falyalı'nın, Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım ve eski Bakan Mehmet Ağar ile uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasının ortaya atılmasıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Başkan Adem:" Yıldırım ve Ağar acilen iddialarla ilgili halkı aydınlatmalı." dedi. "UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPTIKLARI İDDİA EDİLDİ" Ağar ve Yıldırım'ın geçtiğimiz gün suikaste uğrayan kumar işletmecisi Halil Falyalı ile iş ilişkisinin olduğunun yine gündeme bomba gibi düştüğünü belirten Başkan Adem;" Biz bu isimlerin iddiaya göre bazı karanlık işlere girdiğini Sedat Peker'in itirafıyla öğrenmiştik. Fakat şimdi adı çokça uyuşturucu ve kumarhane işletmesiyle anılan Falyalı'nın öldürülmesiyle beraber peş peşe itiraflar da geldi. İktidarin bu kirli konuyu temizlemek için Falyalı'yı öldürdüğü de ortaya atılan başka bir iddiaydı. Bu sebepten dolayı hem iktidar hem de Ağar ve Yıldırım'ın bu konulara açıklık getirmesi gerekiyor. Sedat Peker konusunda susan bürokratlar ve oğulları teker teker tüm iddialara cevap verip, artık halka hesap vermeli." şeklinde konuştu.
"UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPTIKLARI İDDİA EDİLDİ"

ADEM: AĞAR VE YILDIRIM ARTIK HALKA ŞEFFAF OLMALI!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde İl Başkanı Erhan Adem, geçtiğimiz gün Kıbrıs'ta öldürülen Halil Falyalı'nın, Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım ve eski Bakan Mehmet Ağar ile uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasının ortaya atılmasıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Başkan Adem:" Yıldırım ve Ağar acilen iddialarla ilgili halkı aydınlatmalı." dedi.

"UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPTIKLARI İDDİA EDİLDİ"

Ağar ve Yıldırım'ın geçtiğimiz gün suikaste uğrayan kumar işletmecisi Halil Falyalı ile iş ilişkisinin olduğunun yine gündeme bomba gibi düştüğünü belirten Başkan Adem;" Biz bu isimlerin iddiaya göre bazı karanlık işlere girdiğini Sedat Peker'in itirafıyla öğrenmiştik. Fakat şimdi adı çokça uyuşturucu ve kumarhane işletmesiyle anılan Falyalı'nın öldürülmesiyle beraber peş peşe itiraflar da geldi. İktidarin bu kirli konuyu temizlemek için Falyalı'yı öldürdüğü de ortaya atılan başka bir iddiaydı. Bu sebepten dolayı hem iktidar hem de Ağar ve Yıldırım'ın bu konulara açıklık getirmesi gerekiyor. Sedat Peker konusunda susan bürokratlar ve oğulları teker teker tüm iddialara cevap verip, artık halka hesap vermeli." şeklinde konuştu.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.