10 yaşındaki çocuğun yüzüne demir saplandı

Gündem 03.01.2022 - 20:26, Güncelleme: 03.01.2022 - 20:26
 

10 yaşındaki çocuğun yüzüne demir saplandı

Sağlık ekipleri küçük İsa’yı Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldılar.
10 yaşındaki çocuğun yüzüne demir saplandı NİĞDE’de arkadaşlarıyla koşarken düşen 10 yaşındaki Suriyeli çocuğun yüzüne demir saplandı. Halepli İsa Nasır arkadaşlarıyla birlikte Hudavet Hatun parkında oyun oynarken evlerine doğru koşmaya başladı. Bir anda dengesini kaybeden küçük İsa duvardan bahçeye düştü. Düştü yerde bulunan beton bloktaki demir yüzüne saplandı. Acı içerisinde kıvranan çocuğun yüzüne saplanan demiri görenler hemen sağlık ekipleri ve itfaiyeye haber verdiler. Niğde Belediyesi itfaiyesi ekipleri küçük İsa’nın yüzüne saplanan demiri elektrikli testere ile keserek onu demir bloktan kurtardı. Sağlık ekipleri küçük İsa’yı Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldılar. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Sağlık ekipleri küçük İsa’yı Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldılar.

10 yaşındaki çocuğun yüzüne demir saplandı

NİĞDE’de arkadaşlarıyla koşarken düşen 10 yaşındaki Suriyeli çocuğun yüzüne demir saplandı.

Halepli İsa Nasır arkadaşlarıyla birlikte Hudavet Hatun parkında oyun oynarken evlerine doğru koşmaya başladı. Bir anda dengesini kaybeden küçük İsa duvardan bahçeye düştü. Düştü yerde bulunan beton bloktaki demir yüzüne saplandı. Acı içerisinde kıvranan çocuğun yüzüne saplanan demiri görenler hemen sağlık ekipleri ve itfaiyeye haber verdiler. Niğde Belediyesi itfaiyesi ekipleri küçük İsa’nın yüzüne saplanan demiri elektrikli testere ile keserek onu demir bloktan kurtardı. Sağlık ekipleri küçük İsa’yı Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldılar.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.