10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Konferans

Gündem 07.01.2022 - 12:14, Güncelleme: 07.01.2022 - 12:14
 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Konferans

Niğde Gazeteciler Cemiyeti 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama ve konferans programı düzenlenicek.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Konferans Niğde Gazeteciler Cemiyeti 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama ve konferans programı düzenlenicek.Niğde Valiliği, Niğde Belediyesi ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi işbirliği ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikleri çerçevesinde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu’nun katılımlarıyla konferans, gala yemeği ve ödül töreni programı gerçekleştirilecek. Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Düzgün, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Niğde’nin ilk ve en köklü meslek kuruluşu olarak etkinlikler düzenleyeceklerini belirterek, “Niğde Gazeteciler Cemiyeti olarak Niğde Valiliğimizin himayelerinde, Niğde Belediyemizin ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitemizin işbirliğiyle düzenlediğimiz etkinliklerle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutlayacağız."dedi Etkinlik 10 Ocak 2022 Pazartesi Günü saat: 10.45’de Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayacak. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu’nun teşrifleriyle saat 14.00’de Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi 1923 No’lu salonda konferans etkinliği yapılacak. 10 Ocak 2022 Pazartesi akşamı protokol üyelerimizin, çevre illerden gelen gazeteciler cemiyeti başkanlarımızın ve bütün yerel basın mensuplarının katılımıyla birlik ve beraberlik içerisinde ön gösterim yemeği ve Niğde’de ilk defa düzenlenen ve geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Arif Acındı anısına düzenlenen basın başarı ödülleri yarışmasının ödül törenini düzenlenecek. NGC Başkanı Alpaslan Düzgün, Niğde’de göre yapan tüm gazeteci meslektaşlarını 10 Ocak 2022 Pazartesi Günü düzenleyecekler programa davet etti. Programın tüm Niğde basını için düzenlendiğin belirten Düzgün, “Niğde Gazeteciler Cemiyeti olarak 32 yıllık tarihimiz ve Niğde’nin ilk meslek dayanışma kuruluş olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlediğimiz programımıza tüm meslektaşlarımızı davet ediyoruz."dedi.
Niğde Gazeteciler Cemiyeti 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama ve konferans programı düzenlenicek.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Konferans

Niğde Gazeteciler Cemiyeti 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama ve konferans programı düzenlenicek.Niğde Valiliği, Niğde Belediyesi ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi işbirliği ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikleri çerçevesinde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu’nun katılımlarıyla konferans, gala yemeği ve ödül töreni programı gerçekleştirilecek.

Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Alpaslan Düzgün, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Niğde’nin ilk ve en köklü meslek kuruluşu olarak etkinlikler düzenleyeceklerini belirterek, “Niğde Gazeteciler Cemiyeti olarak Niğde Valiliğimizin himayelerinde, Niğde Belediyemizin ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitemizin işbirliğiyle düzenlediğimiz etkinliklerle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutlayacağız."dedi

Etkinlik 10 Ocak 2022 Pazartesi Günü saat: 10.45’de Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayacak. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu’nun teşrifleriyle saat 14.00’de Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi 1923 No’lu salonda konferans etkinliği yapılacak. 10 Ocak 2022 Pazartesi akşamı protokol üyelerimizin, çevre illerden gelen gazeteciler cemiyeti başkanlarımızın ve bütün yerel basın mensuplarının katılımıyla birlik ve beraberlik içerisinde ön gösterim yemeği ve Niğde’de ilk defa düzenlenen ve geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Arif Acındı anısına düzenlenen basın başarı ödülleri yarışmasının ödül törenini düzenlenecek.

NGC Başkanı Alpaslan Düzgün, Niğde’de göre yapan tüm gazeteci meslektaşlarını 10 Ocak 2022 Pazartesi Günü düzenleyecekler programa davet etti. Programın tüm Niğde basını için düzenlendiğin belirten Düzgün, “Niğde Gazeteciler Cemiyeti olarak 32 yıllık tarihimiz ve Niğde’nin ilk meslek dayanışma kuruluş olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlediğimiz programımıza tüm meslektaşlarımızı davet ediyoruz."dedi.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habertarz.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.